Workshop
09/04/2024 - 19:00 tot 21:00
Workshop: Duurzaam koken Proef en ontdeksessie
Sam Serveert redt groenten en fruit ‘met een hoek af’ en creëert er heerlijke, kleurrijke én vitaminerijke knabbels mee. Als geëngageerde avonturier houdt ze ervan om te experimenteren met reststromen en lokale teelten. Sam streeft ernaar om op een laagdrempelige manier duurzame voeding in elk gezin te krijgen. Haar passie ligt in creëren van voedzame en plantaardige opties met minimaal voedselverlies en in het zo breed mogelijk delen van deze filosofie. Op dinsdag 9 april kunnen jullie zelf ontdekken en proeven wat dit precies inhoudt.
Programma
19:00 Wat is voedselverspilling?
19:30 Aan de slag met de inhoud van je koelkast
+ proeven van het resultaat.
20:30 Vragen
21:00 Einde
Wil je er graag bij zijn?
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Bij voldoende interesse bekijken we de mogelijkheid om deze workshop te herhalen. Vul het formulier in onderaan deze pagina. Na registratie van je inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging.
Benieuwd welke workshops Sam nog aanbiedt? Ontdek er alles over op haar website.