Voor Onderwijs en kennisinstellingen

Bezoek BOW Architecten

Enkele weken geleden kregen we de architecten van BOW architecten op bezoek. bij BOW willen ze publieke gebouwen, schoolgebouwen, bouwkundig erfgoed, pakhuizen, en goed gelegen terreinen en industriële sites een nieuw glorieus leven geven. Ze hebben hierbij aandacht voor een duurzame en rendabele toekomst en proberen steeds een totaaloplossing uit te werken. BOW wil samenwerken en zijn visie delen, maar ook leren uit de visie van anderen om zo met z'n allen slimmer te kunnen omgaan met de ruimte waarin we wonen, (be)leven, bewegen en ondernemen.. Bij Acasus kunnen we dit alleen maar toejuichen. 

Dat niet enkel wij, maar ook de mensen van BOW Architecten dit een heel erg aangename en leerrijke ervaring vonden kan je hieronder lezen. 

 

Omdat wij met bow-ers meewerken aan een leefbare en duurzame maatschappij vonden we het belangrijk om Acasus te bezoeken en hun verhaal te horen. We werden ontvangen in een fris ontworpen gebouw van de hand van onze collega’s van DENC-STUDIO.

Via de compacte, maar heldere scenografie kwamen we in aanraken met circulaire, milieuvriendelijke bouwmaterialen. Via interactief opgezette multimedia werden we doorheen vernieuwende ontwerpmethodieken en referentieprojecten geleid. Wat ons betreft is dit huis een absolute must voor geëngageerde teams en bouwheren om er laagdrempelig kennis te maken met de toekomst van bouwen en renoveren.

 

Ook benieuwd naar onze visie? Contacteer ons dan vandaag nog voor een afspraak. 

 

*Omwille van de geldende coronamaatregelen is het bezoeken van ons kenniscentrum enkel mogelijk na afspraak

Aangemaakt: 27.05.2021

Aangepast: 04.06.2021