Bij Acasus bent u aan het juiste adres! 

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies over uw bouwproject. Wij geven zowel advies bij nieuwbouwprojecten, totaalrenovaties, sloop met heropbouw, als bij renovaties (*)... Onze adviseurs screenen uw plannen of woning en bekijken waar u, door middel van duurzame oplossingen, winst kunt boeken in zowel comfort als budget.

  • Isoleer ik best eerst mijn dak, de muren of de vloer? En wat met ventilatie?
  • Hoe renoveer ik mijn woning met milieuvriendelijke en gezonde materialen?
  • Hoe verwarm ik mijn woning op een energiezuinige manier?
  • Hoe kan ik mijn watergebruik en -infiltratie optimaliseren? 

Na afloop ontvangt u een toekomstgericht en gepersonaliseerd stappenplan, een uitgebreid verslag en concrete antwoorden op al uw vragen. 

Werkt u samen met een architect? Ons advies dient niet ter vervanging, maar ter aanvulling op dat van uw architect. Uw architect is dan ook meer dan welkom om het advies met u mee te volgen. Onze adviseurs bezorgen u GEEN berekeningen (EPC, E-peil, rendement,...). Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een studiebureau. 

Ons aanbod?

  • kwalitatief en onafhankelijk advies
  • een adviesgesprek van anderhalf uur
  • een uitgebreid verslag (incl. technische fiches over de besproken technieken)
  • een heldere en persoonlijke aanpak, waarbij de focus ligt op duurzaam en toekomstbewust (ver)bouwen

Wat kost dit?

De totale kostprijs van dit gepersonaliseerde bouwadvies bedraagt 300 euro. Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen betaalt u slechts 25 euro voor advies op kantoor in Veurne of 50 euro voor advies bij u thuis. 

Sommige gemeentes voorzien een tussenkomst in deze kostprijs. Benieuwd of uw gemeente een tussenkomst voorziet? Klik dan hier voor een overzicht. 

Hoe aanvragen?

Bouwadvies aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen. Op deze manier beschikken wij over de nodige gegevens om onze dienstverlening vlot te organiseren. Onze adviseurs zullen u binnen de 3 weken contacteren om een afspraak in te plannen.  

Opgelet! De laatste weken komt duurzaam bouwen geregeld aan bod in de media. We stellen vast dat dit een positief effect heeft op het aantal aanvragen voor ons bouwadvies, maar deze stijging zorgt er ook voor dat het iets langer duurt vooraleer een afspraak kan worden ingeboekt.

vraag hier uw bouwadvies aan

Ondervindt u problemen tijdens deze aanvraag of hebt u nog vragen over ons advies?

contacteer ons via [email protected]

 

 

(*) voor sommige projecten werken wij samen met erkende partners. 

 

 

 

Een korte vraag en geen nood aan uitgebreid advies?

Via ons [email protected] bezorgen wij op een snelle manier een duidelijk antwoord op uw eenvoudige vragen.