Voor Particulieren

BIS 2022

08.10.2022

Ook in 2022 is Acasus aanwezig op de BISbeurs te Gent. Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 oktober kan je ons terugvinden op de gebruikelijke stand bij de inkom in hal 1. 

Wat mag je van ons verwachten? 

We laten je kennismaken met diverse aspecten van duurzaam wonen, bouwen en renoveren. Je vindt er niet alleen heel wat algemene informatie terug, maar kan er ook kennis maken met duurzame bouwmaterialen, ontdekt er tips over hoe je je energieverbruik zo efficiënt mogelijk kunt aanpakken en leert er hoe je van je huis een klimaat- en toekomstbestendige thuis kunt maken.  

Heb je bouwplannen en wil je ons graag een bezoekje brengen? 

Vraag hier uw gratis toegangsticket aan. 

En wat met advies?

Heb je vragen over je project? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Tijdens de BISbeurs verhuizen onze adviseurs van Veurne naar Gent. Je kan iedere dag bij hen terecht met al je algemene vragen over duurzaam bouwen, maar ze bieden je ook een antwoord op specifieke technische vragen over jouw project. Let wel, tijdens de beurs worden geen uitgebreide adviezen gegeven. Heb je nood aan een uitgebreid advies? Dien dan nu al een aanvraag in via ons aanvraagformulier

Ook benieuwd of jouw woning klaar is voor de toekomst? 

Onze collega's van het steunpunt duurzaam wonen, bouwen en renoveren van provincie Oost-Vlaanderen geven hierover op 8 oktober om 12u30 een infosessie. 

Meer inhoudelijke info en de mogelijkheid om in te schrijven vind je op https://www.bisbeurs.be/is-mijn-woning-klaar-voor-de-toekomst/.

 

 

Interessant? Deel dan deze pagina op